facebook workshop2020-01-25T18:39:48+00:00

FACEBOOK WORKSHOPS

 Heb jij op Facebook een leuke workshop gezien, die kun je hier boeken.

vrijgezellenfeestje? neem contact op
personeelsfeestje? neem contact op
eigen club? neem contact op
boek hier

Facebook workshop

Bloemschikken

boek hier

Facebook workshop – Veertjes van macrame touw of lontwol

30,00 p.p.

  1.Je krijgt  katoen wol van 3 mm voor 1 grote macrame veer (15 x 30), 1 middel en 1 kleine (10×18), kralen. Je maakt gebruik van een wikkelplankje en je krijgt een mengsel om de veer te verharden. Keuze uit 4 kleuren zand, creme, grijs, early dew, de grijs op de foto is helaas uitverkocht daarvoor in de plaats komt een iets lichter grijs!

2.Of je kiest voor een veer van lontwol 40 x 55 cm, kleur melange licht grijs, donker grijs of melange oud groen. Daarbij mag je nog een kleine veer maken van macrame touw. Wil je een veer van lontwol stuur me dan even een berichtje welke kleur je wilt.

    3.  Of kies voor een grote xxl macrame veer van 18 cm van double twist 5 mm katoen wol.

Kosten 30,00 euro incl koffie en thee en lekkers.

boek hier

Facebook workshop macrame plantenhanger

30,00 p.p.

Macrame is weer helemaal hip! Kom je eigen plantenhanger maken van macrame touw! Kleuren; early dew, zand, grijs of ecru.
Ik leer je de technieken en verschillende knopen! Kosten 30 euro incl materialen koffie/thee, lekkers en een gezellige avond ?(Ex plantje).Potje zoals op de foto is helaas niet meer verkrijgbaar. Je krijgt een ander potje voor in de plaats.

boek hier

Facebook workshop Sint

27,50 p.p.

Lieve mama’s (of papa’s etc) er zijn nog een paar plekjes voor de sinterklaas workshop 20 november, 14.00 uur! We maken er een gezellige? middag van, de kids kunnen een mooie schoen knutselen en de mama’s mogen een leuke pepernoten krans maken! Want ook de mama’s willen graag creatief bezig zijn??
Hoe leuk is dat!!! Samen gezellig bezig zijn! Geef je snel op!